Utomhusbio...

Jaha, då var det dags att tvätta igen. Helt okej faktiskt att stanna hemma idag och inte bada. Känner att man behöver lite tid att landa från solandet. Behöver dricka igen lite och svalka av hjärnan, undrar om hjärnan verkligen kan bli överhettad???? Det kan  ju faktiskt kännas så ibland,hihi.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Vi kommer nog att få en riktigt mysig kväll däremot. Hela familjen ska på utomhusbio, dom visar Hairspray idag. Dottern har laddat med stora muffins med choklad på, som hon givetvis har gjort själv. Själv var jag och köpte cheddarpopcorn som vi ska ha i vår popcornhink. Det får väl bli lite läsk också antar jag. Vi ska ha våra solstolar med oss och filtar, lika bra för då vet man att man har nånstans att sitta.
 Nu ska jag hoppa in i duschen, måste ju lukta gott också...

Rosa drömmar....

Bion var helt fantastisk. Nu har man verkligen nåt att dagdrömma om ett tag. Har aldrig sett en film med så många underbara väskor, skor och kläder. Önskar bara att kontot var större , jag mindre och att jag aldrig behöver vakna igen hihi....

Min Tess hade huvudvärk idag så det blev inget kalas på stranden. Jag och min familj åkte iväg själva och solade lite ialla fall. Under tiden hann födelsedagsbarnet bli bättre. Så vi åkte dit direkt efter att vi hade solat och badat. Där blev det fika med underbar tårta som hennes dotter hade gjort.

Har nog varit lite mycket i solen och druckit för lite för i kväll mår jag pyton,ska strax krypa ner i sängen.

Playa de baksida...

Idag har hela familjen varit på vår privata playa på baksidan av vårt hus. Playan består av en uppblåsbar pool på ca 800liter, solstolar och bord utställda av den trevliga personalen (vi själva alltså). På den underbara baksidan som vi delar med 3 hus till brukar jag ligga ibland och drömma om att vi är nån annanstans,hihi
Har man tur så orkar nån gå in och räcka ut lite kall saft genom fönstret när det blir för varmt. Sen får man drömma igen, att saften är en exotisk drink och att tonåringen som räckte ut den var en snygg bartender. Det sista är extra svårt för tonåringar har alltid en tendens att låta Öhhhh när dom vill nåt. Då är det lätt att man vaknar upp från sina dagdrömmar som är alldeles rosa....

Ska fortsätta kvällen med att drömma, ska på bio. Ska se Sex in the city med Tess, sen är det nog ännu lättare att drömma sen.

I morgon fyller min Tess år. Vi har bestämt att är det fint väder firar vi på stranden. Hennes släkt firade henne samtidigt som dottern i söndags så det blir inga andra direkt som kommer. Hoppas att det är fint i morgon, vill ha kalas på stranden. Det låter så mysigt.

Nä, nu måste jag dra på mig lite kläder för nu blir det bio...

Mums filli babba.....

Har varit på kalas nu och ätit en grymt god citron paj med rosa maräng ovanpå, mums! Hade super trevligt som vanligt hemma hos min kompis Tess m familj. Nu är hennes lill snörpa tonåring, fattar inte vad tiden går....men men det är ju bara barnen som blir äldre. Vi vuxna blir väl bara ynre och vackrare för varje dag,hihi...

Efter tårtkalaset åkte jag,sonen och dottern för att inhandla lite mat. Inte min bästa sysselsättning, men nödvändig ibland.

Efter middag osv gick jag och barnen till kiosken och köpte glass. Gick förbi på vägen hos en kompis och pratade lite.


Nu blir det nanna kudden här!



Kalas flera dagar i rad......

Igår fyllde min älskling år. Det blev kalas på altanen trots värmen. Vet inte om gäster tyckte om det, för det var riktigt varmt;)

Meningen var att jag och sambon skulle ut och äta på kvällen men det blev lite avslaget så det blev inte så.

Idag har jag bara slöat och suttit och solat. Ska iväg till nästa födelsedagsbarn nu på em. Det är min kompis Tess dotter E som fyller tonåring,JIPPI....Kommer ihåg hur viktig den dagen var när man  själv fyllde 13 och blev tonåring. På tisdag fyller Tess år så då blir det tårta igen. Inte bra för vikten med alla kalas men roligt för själen,hihi

Återkommer kanske i kväll, om inte solen har tagit kål på mig.....

Tröööööött!

Är just nu trött och sliten i värmen. Har inte bloggat på ett par dagar men orkar inte skriva så mycket i dag heller.

I onsdags blev det tvättis som vanligt. Passade på att sitta på altanen med min kompis J och solade mellan maskinerna. Sen tänkte älsklingen och jag titta på utomhusbio  men sen fick vi reda på att det var inte förrens nästa vecka. När det inte blev nån bio gick luften ur mig och jag somnade tidigt.

Torsdag blev det sol och bad i Varamon, eller mest sol för min del. Jag är en riktig badkruka och det står jag för.... På kvällen blev det grillat hos Tess m familj som även var med och badade. En super mysig kväll som vanligt när vi umgås med dom. Vi trotsade myggen och satt ute till strax efter midnatt, men sen kom john blund och tyckte att vi skulle åka hem,hihi.

Idag har Tess och jag trotsat det vackra vädret. Vi har varit  på Ikano och handlat paket till alla födelsedags barn. Vi passade givetvis på att fika när vi ändå var där.

I morgon blir det kalas här för min älskling fyller år. GRATTIS!

Jaha, förlust igen!!!!!!

Tog den omtalade minigolf utmaningen idag med min kompis Tess, hennes barn och sambo. Men hallå, spela minigolf med familjen som heter minigolf i efternamn..... Skit kul, jag och min sambo hade inte en chans. Men vi hade ialla fall tur med vädret,hihi. Men vi hade jätte trevligt, blev fika efteråt med medhavd fika korg.

Senare på kvällen åkte jag till min kompis S för att hjälpa henne och familjen med att packa upp. Dom har bott i Paris i 1 1/2 år och deras flyttlass kom idag. Hon har ont i sin axel så jag kände att jag ville hjälpa till med det jag kunde göra. Vi fick faktiskt ganska mycke gjort tycker jag. Men det bästa var ändå den goda franska osten och fikonmarmeladen som vi åt efteråt. Satt på deras altan och bara myste, skönt att dom är hemma igen.

Nu ska jag krypa ner i mitt franska nattlinne och sova lite, natti natti.

Måndag, onsdag eller söndag....Spelar ingen större roll...

Det spelar faktiskt ingen större roll vad det är för dag för mig. När man är hemma och är sjukpensionär så känns nästan alla dagar likadana. Ibland kan man känna sig lite uppgiven och önska att det hände lite mer i livet. Man skulle vilja kunna göra mer, orka mer och framför allt önskar jag att jag kunde jobba.

Det märks så tydligt nu i semestertider att man inte jobbar. Man kunde ju tro att det skulle märkas mindre nu när alla är lediga osv. Men så är inte fallet, det är nu alla undrar vad man ska göra när man är ledig. Verkar inte som att folk förstår att jag är jämt ledig. När man ofrivilligt har varit hemma i 6 år är problemet att man har inte råd att göra nåt när man är "ledig". Det är nu alla ska passa på att göra det dom inte hinner annars. Umgås med sina familjer och resa bort kanske t om en liten utlandsresa. Det är nu jag mår dåligt över att jag inte kan göra några stora grejer med barnen osv. När den "vanliga" vardagen är tycker jag att jag kan klara av att få det att gå runt.

Det här kanske låter egoistiskt i vissas öron men för mig är det en jobbig grej. Alla har vi olika saker att må dåligt över och en av mina är "semestern"

Hmm, den glada possitiva tjejen som jag brukar vara har visst tagit "semester" idag,hihi

Magnus Uggla.

Lördagen började som vanligt när vi har alla barnen. En sväng till centrum efter frukost  för inhandling av lördagsgodis.
På kvällen skulle vi åka till berg slussar för att ha picnic och lyssna på Uggla. Lyssna på Uggla gjorde vi men picnicen tog vi i vardagsrummet innan vi åkte. Vi hade en trevlig stund i berg, men tröttnade innan det var klart. Vi bestämde oss för att åka hem och ta några grogg och ett par cider istället.

Vill bara visa mina fina naglar som jag fixade till på lördags em:



Blev sugen på såna blommor när jag hade sett dom på Sophias blogg. Tack för att du delade med dig om vart man kunde köpa dom. Jag passade på att skicka in dottern när hon var och shoppade. Blir nog fler i andra färger senare i veckan,hihi.

Idag har vi bara slöat och slappat, har t om beställt hem familje pizza....Mums!

Snyft!!!!!

Vovven har lämnat oss, så nu har jag stor sorg. Finns nog inget jag önskar mig så mycket som en hund. När man har fått varit nära en hund i 2 dagar så blir längtan ännu större efteråt. Mitt liv kommer inte kännas helt förrens jag har en hund. Det har jag sagt länge och det kommer jag stå fast vid tills jag får min hund....
Jag har tidigare i mitt liv varit omgiven av ganska många djur. Så det märks verkligen att det är nåt som saknas. Jag tror inte man kan förstå denna saknad om man inte har haft egna djur

Nog tjatat om det nu. Min kompis som jag längtat efter som en galning kom hit idag och fikade, Jippi! Tror att vi kommer att träffas i morgon igen. Tänkte ta  picnic korgen, en filt, vänner och familjen med mig ut till Bergs slussar i morgon kväll. Magnus Uggla ska tydligen spela där. Jag har marinerat lite kyckling klubbor som jag tänkte att jag skulle grilla och ta med mig. Blir väl baguett och lite annat små plock också.

Nu ska jag kolla läget med resten av familjen, känns tråkigt att sitta här vid datorn en fredagkväll. Nåt borde vi kunna hitta på tillsammans. Har ni samma problem med att samla familjen när man har olika åldrar på barnen? Här har vi en snart 15-åring kille, en 12-åring tjej, en 8-åring tjej, en 6-åring kille. Dom 2 stora barnen som är "mina" sitter helst på rummen där dom själva kan bestämma vad som ska tittas på tvn. Dom 2 mindre barnen som är min sambos sitter i vardagsrummet och tittar på barnprogram. Vi vuxna sitter antingen vid datorerna eller tittar på tv i sovrummet. Känns  tråkigt tycker jag men samtidigt inser jag att det är inte lätt att samla ihop alla för att göra nåt som alla gillar.
Nån som har nån bra ide?

Besök...

Vaknade  idag av att det ringde på dörren ca kl 09.00. Lustigt att den lilla busen som legat i vår säng inatt inte hade väckt oss tidigare för en morgon kiss. Utanför dörren står brorsdottern R och överraskar oss. Vet inte om det var vi eller hunden som drog mest,hihi.
Blev en riktig slö dag, med mys med vovven. Det gäller att passa på när man bara har henne till låns. Dom har förresten blivit försenade så dom hämtar henne inte idag utan i morgon i stället, Jippi!
Det har blivit lite promenader, fika och ännu mera mys idag. Åt lite god mat innan jag skjutsade R till tåget. Senare på kvällen blev det en promenad till kiosken med familjen och vovven för lite glass ätande.

Lovade ju en bild igår på den lilla sötnosen:



Hoppsan, hon ligger i sängen.... Jag som inte gillar hundar i sängen, men vem kan motstå den här lilla godingen.
Har själv bara ägt stora hundar och dom vill jag absolut inte ha i  sängen. Märker att man tänker annorlunda när det är en mindre ras. Eller jag tänker annorlunda...
Nu ska jag snart krypa ner och mysa med den lilla...Hunden alltså,hihi

Polkagrisar och rökt fisk.

Igår skulle vi ha badat, men solen lös med sin frånvaro. Så vid lunchtid bestämde vi oss för att åka till Gränna istället. Vi packade ihop en fika korg och åkte iväg. 

Första stoppet blev en glass paus vid Vida Vättern:



Sen blev det en fika paus lite senare på ett ställe med en fantastisk utsikt:



Sen kom vi fram till Gränna, då blev det att först kolla in fisket:



Vi satte oss på en brygga för att äta upp fisken som vi hade köpt:



Fortsättningen blev givetvis polkagris tillverkning:



Efter promenerande fram och tillbaka blev det dags att äta middag innan vi åkte hem. Inhandling av polkagrisar blev det också givetvis:



Här fick ni vår tisdag i Gränna som en liten bild kavalkad.

Idag har vi tvättat som vanligt..... Nu är vi hundvakt åt min brorsdotter Y´s hund. Hon heter Molly, är 10 mån och en blandning mellan pinscher och cockerspaniel. En helt underbar liten varelse, skulle kunna äta upp henne så söt är hon.
Får väl ta lite kort på henne och visa er imorgon.

Natti natti!

Nada....

Känns som att vi har gjort nada idag. Började dagen med amerikanska panncakes med lönnsirap, måste väl vara jättenyttigt,hihi. Sonen kom hit vid 1-tiden. Sen lullade vi runt här lite innan vi åkte iväg för att handla. Först blev det Lidl för inhandling av lite där. Sen åkte vi till Ikanohuset, dottern skulle köpa ett par leggings. Skit tuffa som ser ut som tajta jeans. Sen blev det handling av resten av maten på Willys.
När vi kom hem var alla hungriga så det var bara att laga mat.
Senare på kvälllen kom en kompis över och tog en kopp kaffe. Det var väl allt idag, blev lite mer än bara  nada märkte jag...

Sol och bad i morgon hoppas jag!

Missat 1 dag....

Bloggade inte igår. Var trött efter att blivit väckt kl 05.30 av att telefonen ringde. I andra änden var min brosdotter Y. Hon hade varit på festivalen i Västervik med kompisar. Hon hade lyckats hamna i Linköping men det gick inget tåg hem till Boxholm där hon bor. Det kändes skönt att hon ringde hit istället för att sitta lite dragen på stationen. Jag åkte givetvis ner och hämtade henne, såg till att hon drack lite vatten och bäddade ner henne. Jag sov lite men min P (sambon) har svårt att somna om så han passade på att spela lite Wow. Senare på dagen när hon sovit blev hon hämtad, hon var faktiskt oförskämt pigg tycker jag.

På kvällen var vi bjudna till P:s mamma på grillat. Hans bror m familj var där också och mammans vän L.  Vi hade en riktigt trevlig kväll med mat och dryck.

Idag har vi tagit det lugnt. Min dotter kom hit och vi har tagit en fika med P:s bror m fam och deras mamma. När dom hade gått blev det mat och dottern bestämde sig för att stanna kvar här i natt.
 
Nu har jag och dottern haft lite mys och jag har målat hennes tånaglar...


Som om himlen vore öppen!

Blev lite sovmorgon idag. Regnet vräkte verkligen ner här idag mitt på dagen. Bestämde oss för att åka ut till Ikano och precis då slutade det regna. Sen blev det super varmt och kvavt. Träffade den lilla sötnosen och hennes familj där ute. Blev lite shopping och en fika.

Jag och sambon åkte för att köpa patron till skrivaren. Måste ärligt erkänna att jag är riktigt irriterad på tillverkarna av min skrivare. Det går inte skriva ut om man bara har en patron med svart, man måste ha alla 4:a. Även fast man bara vill skriva ut svart text, j...ligt irriterande. Det är ju bara för att tillverkarna ska tjäna extra pengar....

Senare på kvällen blev det lite smått och gott grillat hemma hos oss. Sambons bror med familj och deras mamma (svärmor) kom hit och åt med oss. Blev 2 glas rödvin för mig så nu måste jag nanna kudden.

Fint väder och golf.

Började dagen med fika på stan med en kompis. Efter det blev det lite tid för shopping, handlade lite på rean. Sen var det dags för nästa kompis dos, lunch med min Tess. Mums, det blev Subway idag. Min älskling hämtade mig på stan.

Sen bar det iväg till Valla för minigolf med älsklingens bror med familj. Vi hade packat fika korgen så det blev fika efteråt med munkar från munk muffin. Underbara munkar doppade i mjölkchoklad. Sen fick ju jag givetvis bjuda på glass, för jag förlorade....Blev en tur i valla för att titta på djuren, tror jag gillade djuren mest...Sen bar det hemåt för mat och blogg skrivande. Nu ska jag strax krypa ner i sängen och se en film.



Lilla sötnosen ville också vara med och spela,hihi



Sambons bror med fru.



Koncentration på hög nivå...


Ha de!

Tvättdag igen!

Nu har det gått en vecka sen det var tvättis, så nu var det dags igen. Har alltså roat oss idag med att tvätta, mindre kul...
Har känt mig ganska trött och sliten idag, sov en stund mitt på dan.

Framåt kvällen hörde min älsklings bror av sig. Han, hans fru och deras lilla flicka var nere hos farmor och hälsade på. Vi åkte dit en stund på kvällen och ska givetvis ses mer nu när dom är här.



Super söta tjejen....

Bilresa, kinamat och mys!

Har tillbringat en liten stund i bilen idag. Skjutsade kompisens dotter och en kompis till ridläger i Malexander. Det ligger ca 8 mil härifrån, ingen lång bit alltså. Lite otäckt känndes det att åka förbi platsen där dom 2 poliserna sköts.
Flickorna var saliga, tänk er själva en hel vecka tillsammans med hästar. Jag hade gärna stannat, bara att få vara där i atmosfären hade räckt för mig. Har själv ridit en hel del och haft egen häst men blev tyvärr avslängd för ca 2 år sedan. Den gången gick det riktigt illa, jag fick en fraktur i ländryggen. Skadan har läkt, men kotan kommer alltid vara ihoptryckt. Så jag har valt att lägga ridningen på hyllan. Måste väl upp på en häst snart för det har jag inte varit sen olyckan. Känner mig inte rädd men man vet aldrig hur man reagerar i det ögonblicket.

När vi kom hem köpte vi med oss kina mat hem, vi hade "lillebror" med oss också. Så att äta på Kina restaurangen var inte att tänka på, han ville ha hamburgare. Det fick han givetvis, det blev Max för honom. Efter att vi hade ätit och pratat en stund, drack vi kaffe och åt creme brule. Jag hade hittat likadana såna som vi åt när jag var i Paris, så vi återupplevde lite av tiden där. Efter mycke prat och trevligt sällskap kände jag att det var dags att åka hem.

Hemma hade min älskling haft sina barn här under dagen, så jag lagade middag åt dom när jag kom hem. Sen vid 20-tiden skulle dom hem till sin mamma, som hade arbetat under dagen.

Nu känner jag att jag är lite sliten efter en lång dag, så nu blir det snart kudden....




Fjärde gången gillt....Yes!!!!!

Idag kom dom Äntligen från socialförvaltningen med en kontakt person till min son. Efter dom första tre gångernas misslyckande känns det skönt att kunna säga att  det klickade mellan sonen och kontakt personen. Misslyckandena berodde inte på sonen utan att det inte kom nån...Sonen ville från början helst ha en kille men ändrade sig efter ett tag coh sa att det spelade ingen roll. Huvudsaken är ju att dom har ungefär samma intressen osv. Tjejen som kom verkade helt fantasktiskt bra, dessutom hade hon en sambo också som ville vara med och engarera sig. Så vilken tur man kan ha, han fick både en kille och tjej. Snacka om fullträff, hoppas att det blir så bra som det känns. Det fanns kanske en anledning till att vi har väntat i över 1 år. Vi får som sagt hoppas att allt går bra och att dom kan göra lite roliga saker tillsammans.

Barnen åkte till sin pappa idag på em. När dom hade åkt, stack vi iväg och handlade. Sen var magarna hungriga så då var det bara att laga lite mat. Har inte hänt så mycke mer här ikväll, vi njuter mest av stillheten som lagt sig i lägenheten....

I morgonska jag skjutsa en kompis dotter till ett ridläger i Malexander. Då ska jag och mamman passa på att umgås lite också. Dom har nyligen flyttat hem efter att ha bott i Paris 1 1/2 år. Jag var nere 2 gånger och hälsade på när dom bodde i Paris. Det var helt fantastiskt....




Här är hela familjen framför triumfbågen.



Så här kan man tydligen parkera i Paris,hihi



Jag och min kompis framför eiffeltornet.


Sov gott alla bloggare!

Regn,regn,regn...

I dag regnar det hela tiden, typisk söndags väder. Bonus barnen skulle hem till sin mamma och vi andra har väl i stort sett bara slöat idag. Barnen har förstås städat sina rum, söndag är städdag för dom. Var med dottern en sväng på Ikea, hon fick nya kuddar, nytt påslakan, örngott och underlakan. Så nu är hon nöjd, hon fick en dunkudde och 2 vanliga. Hon börjar komma upp i den åldern som sånt är viktigt,så det gäller att hänga med.



Ser underbart skönt ut!


Efter Ikea besöket blev det pizza, köpte färdiga och värmde i ugnen. Kände absolut inte för att stå och laga mat idag. Har förresten dryckit mitt te och känner ingen skillnad. Idag har det t om blivit 2 koppar, hmm lurad igen?

I morgon ska dom komma från socialförvaltningen igen.....Fjärde gången gillt kanske. Sonen har godkänt att det blir en tjej som blir hans kontaktperson istället. Så nu får ni hålla era tummar att det går vägen den här gången. Så det blir upp tidigt i morgon och städa, måste ju se bra ut när dom kommmer. Får se om jag kan muta dotter att göra muffins eller nåt liknande. Då luktar det gott när dom kommer och så får dom nåt gott att tugga på till kaffet,hihi

Jag har varit på ett uselt humör idag, hoppas att jag vaknar gladare i morgon!








Jippi, lördag. Då får man lördagsgodis!

Lördag fm började som vanligt med en tur till centrum. Alla får välja vad man vill ha för lördags godis. Vi har satt gränsen på 20kr, eftersom vi köper hem läsk,chips, popcorn och sånt som man behöver för lite mys på t ex fredags kvällen. Jag får också lördags godis, för jag har bestämt mig för att försöka att inte äta godis på vardagarna. Inte lätt men jag måste verkligen försöka skärpa till mig.
På em bestämde vi oss för att ta med oss fika korgen och åka till bergs slussar. Sonen var med en kompis så han var inte med. Tur var det, för annars hade vi inte fått plats i bilen. Blev en del fina bilder som jag visar för er här:



Min älskling.



Bonus dottern.



Min dotter och bonus sonen.



Här släpper dom på vatten i slussen.



Här slussas båtarna.



Vacker utsikt i slussen.

Måste säga att jag är imponerad av dom som tillbringar sin semester med alla slussa igenom göta kanal. Måste ta på både tålamodet och äktenskapet.... Men dom får nog en underbar upplevelse kan jag tänka mig, har aldrig gjort det själv så jag vet inte.

När vi kom blev det dags att ta fram grillen. Idag blev det flinta, pommes, sallad och bröd som jag penslat med olivolja som det var vitlök och kryddor i. Sen stekte jag dom i stekpannan, mums vad gott det blev. Dotterns recept....

Sen blev det lördag kväll: Barnen framför tvn och vi vuxna vid datorn. Måste nog stänga av den strax för det börjar bli svart på himlen och det verkar som vi kommer få åska och blixtar. Det gillar jag inte, är sjukt åskrädd. Jag vet att det är larvigt men jag kan inte rå för det....

Ha en bra lördags kväll!

Myspys hela dan...

Började dagen med att ta en kopp kaffe i morgonsolen,underbart. Kändes som när barnen var små, när man smög upp innnan dom vaknade och tog en kopp i morgonsolen.  Sen kom min älskling hem med nybakade frallor. Barnen hurrade och jag också, älskar verkligen nybakat. Sen var det dags att göra lite nytta, åkte och handlade inför helgen. Handlar alltid på fredag fm när vi ska ha alla 4 barnen på helgen. Måste fylla på ordentligt då, det går åt lite när man är 6 pers en helg.

Sen åkte jag och barnen ner till stan för att äta lunch med min kompis Tess. Vi lurade med henne för att äta sushi, det hade hon aldrig provat och det gillar jag och dottern. Sonen åt kyckling grillspett, han är ingen fantast av sushi. Jag tror inte att Tess kommer bli nån fantast av det heller, men hon är nog nöjd att hon har provat.








Alla ser ganska nöjda och glada ut!


Efter lunch daten med Tess skulle barnen och jag iväg till tågstationen för att träffa deras kusin. Min älskade brors dotter. Vi tog en fika på stationen mellan hennes tåg och buss.




Sen bar det iväg hemåt. Hemma hade de små barnen hunnit med att bada i poolen, en vanlig uppblåsbar. Sen var det bara att sätta igång med middagen. Sen hamnade jag här framför datorn med ett glas rödvin, mumsigt....

Ha en trevlig fredags kväll!

Sol och bad i Sandvik....

Sitter här nu nyduschad och insmord med aloe vera gel, blev lite för mycke sol på ryggen. Har haft en uderbar dag med sol och bad för dotterns del med kompisar. Själv var jag nere och doppade fötterna 1 gång på hela tiden.
Började dagen med ett återbesök på sjukhuset för sonen. Vi passade på att köpa med oss färska frallor till en andra frukost när vi kom hem. Dom hade underbara bullar också som vi inte kunde motstå. När vi hade fått i oss den andra frukosten för dagen packade vi ihop oss och åkte iväg. Dottern hade en kompis med sig och en redan där på plats, så dom har haft riktigt kul. Sonen följde nog mest med för att göra mig nöjd,hihi Sambon blev röd som en kräfta som vanligt, ni vet väl att riktiga män inte använder solskydd......Sen spelar det ingen roll hur många olika krämer man har packat ner. Till lunch hade jag gjort kebab rullar som åts med glädje, som efterrätt blev det bullarna som nästan smälte i munnen så goda var dom.



Dottern insmord i blålera.



Vi fick ialla fall sonen att ta av sig linnet, men jeansen behöll han på....


När vi kom hem blev det snabbt fram med middagen och sen en stunds vila. Ska nog återigen inta sovläge, blir en tuff helg med alla barn. I morgon em kommer sambons barn också så då blir vi 6 personer. Mysigt med alla samlade men det kan bli slitsamt ibland.

Vi hörs!

Tvättis!

På onsdagar brukar jag och sambon roa oss med att tvätta mellan 11-16. Så gjorde vi även idag, denna underbart soliga dag. Tänkte passa på att sola mellan maskinerna men kände verkligen inte för det. Blev ialla fall ca 1tim solning innan det var dags att laga middag. Efter middagen fixade jag till mig lite sen tog jag med mig familjen och en kompis till dottern ut till Ikano. Blev en lagom promenad även idag ca 4km fram och tillbaka dit. Mutade alla med glass och passade på att lämna tillbaka tranbärs kapslarna. Fick mer eller mindre medhåll av tjejen som jobbade där idag att dom kapslarna inte var helt rätt. Köpte ett te för 39kr istället, lite humanare pris så då kan man ju testa.

Blir nog inte roligare än såhär idag, ska lägga mig i sängen och softa lite.

Promenader!

Känner mig mycket stolt, har promenerat 5km med min son idag. Det blev i ett ganska bra tempo, fick upp pulsen till 120. Tror att det är en ganska bra puls för fettförbränning. Senare efter middagen tog jag och sambon en promenad ut till Ikano. Vet inte riktigt hur långt det kan vara ca 1-2km skulle jag gissa på. Fick nog upp pulsen även då, sambon har mycke längre ben än mig och han gick på ganska bra. Så nu tycker jag att jag kan känna mig nöjd för idag, får bli en sväng i morgon igen. Perfekt sätt att få med sig sonen ut lite i friska luften. En pulsklocka runt armen och han skulle nog kunna gå hela dan, ni vet ju hur det är med grabbar och teknik prylar. Tur att jag fick en av min bror med familj när jag fyllde år och senare fick jag ännu en till när jag prenumenerade på en tidning. Den jag fick av bror var en bättre variant, men sonen får nog låna den för den andra är rosa,hihi. Man får offra sig lite för att få sällskap.

Har fortfarande väldigt ont i mina händer. Är det nån som kan ge mig tips på hur man blir av med den extra vätskan som jag har fått av medicinen?
Blev pålurad tranbärskapslar på hälsokost för 189kr, när jag sen läste om dom när jag kom hem står det bara att dom gör det svårare för bakterierna att fästa på slemhinnan. Plus att dom har bra antioxidanta egenskaper, det var ju inte det jag ville ha. Jag äter redan massor vitaminer och mineraler för jag säljer alpnaering. Tänk vad lätt man blir lurad att tro på det dom säger, mig skulle man nog kunna lura på vad som helst om man sa att värken skulle försvinna. Det är tur att ekonomin stoppar i det fallet.
Jag har ialla fall bestämt mig för att imorgon ska jag gå tillbaka med dom här tranbärskapslarna, vill jag få i mig tranbär så har vi en produkt med det i alpnaering.


                                


                                         Tänk er för innan ni tror på allt !!!


RSS 2.0