Blogg torka.....

Inte nog med att jag har varit bortrest, nu har jag blogg torka också. Borde verkligen inte ha det idag, för jag får använda sambons bärbara dator. Så just nu ligger jag skönt tillbaka lutad i sängen och myser med datorn i knät....
Det är nån värsting dator med allt, men sånt har jag inte koll på direkt. Känns bra gör den ialla fall. Han har sagt att man kan säga att det är min dator också(ler lyckligt)...

Vi har ju varit i Stockholm ett par dagar. Det har varit underbart, vi har haft det jätte bra. Sambons bror med fru och dotter har varit lika gästvänliga som alltid. Man känner sig alltid välkommen när man kommer dit. Den lilla underbara prinsessan har varit lika glad och snäll som vanligt. Fattar inte hur man kan vara så underbar och glad hela tiden. En riktig sötnos är hon också. Min älskling har hjälpt sin bror med att borra upp lite lampor och fixa lite saker utomhus. Sen har vi ätit gott och passat på att umgås massor. Det har verkligen varit både avslappnande och trevligt.

Nu är man tillbaka till vardagen här hemma. Igår kväll var jag och dottern hemma hos min Tess. Vi fikade, pratade och hade det jätte mysigt. Hon har gjort om i deras vardagsrum, det blev kanon fint. Jag vill också.....Hmm, får nog vänta ett tag. Finns alltid nåt annat som är viktigare att lägga pengarna på...

Nu ska jag passa på att läsa alla bloggar som jag inte har hunnit med när jag varit borta!

Stockholm....

I går åkte vi upp till min sambos bror m familj. Vi umgås och har det mysigt tillsammans.

Nu ska vi iväg och handla lite


Skänninge marknad.

Idag blev det tvättstugan som vanligt. Hade lite huvudvärk på fm som inte vill ge med sig. Så jag passade på att ta en tablett och vilade mellan maskinerna.
På em bar det iväg till Skänninge, där det var marknad. Det har blivit en tradition att åka dit varje år. Fattar igentligen inte vad man ska göra där men varje år åker man dit ändå. I år var jag så duktig att jag  t om hade satt på mig gymnastikskor, men inte hjälpte det. Så nu sitter man här med onda fötter och en kropp som skriker SOVA.

Måste packa lite nu innan jag lägger mig, för i morgon åker jag och sambon till Stockholm. Vi ska till min sambos bror m familj. Ska bli jätte mysigt, blir som en liten semester för oss.

Smycken och Mamma mia

Idag har jag mest tagit det lugnt. Har suttit och pillat med lite smycken som jag blev sugen på att göra. Skulle ta ett kort och lägga ut men batterierna var slut, som vanligt. Så jag kanske gör det i morgon istället.

Nu på kvällen kom min Tess och hennes dotter hit och kidnappade mig. Dom bjöd mig på bio, det blev Mamma mia. Super bra film, massor av gamla minnen kom fram med den musiken....

Tack Tess för att du bjöd mig på bio, hade jätte mysigt.

Kräftor,mums.

Söndagen flöt på som vanligt. Hämtade hem min dotter från kompisens landställe. Tror faktiskt att hon hade saknat sin mamma lite. Dom små skulle stanna till kvällen. Dom brukar gå hem till sin mamma vid 15-tiden men hon skulle jobba till 20.00. Så det var bara att planera om lite, hade tänkt äta kräftor men det fick bli spagetti och köttfässås istället.

Kräftorna åt vi idag istället till lunch, för mina barn skulle till sin pappa idag. Sonen äter inte kräftor så han fick pizza istället. Dottern, jag och sambon satt och sörplade. Mums vad gott det var, går alldeles utmärkt att äta kräftor till lunch.
Sen skjutsade jag barnen hem till sin pappa. Jag åkte sen hem till en kompis och fikade.Mysigt, var ett tag sen vi träffades. Sambon och jag avslutade sen kvällen med fruktsallad och film.

Fredag,lördag oj vad tiden går fort!

Fredagen flöt på, de små barnen kom vid 13-tiden. Det blev pool och grillat på kvällen. Alla nöjda och glada, jag med efter 2 glas rödvin...

Idag vaknade vi och blev helt knäckta över vädret. Klart att vi vissste att det skulle bli sämre väder men vi trodde ändå inte på det när vi tittade ut.
Jaha, vad hittar man på då att göra. Med en snart 15 årig son, en 8 årig dotter och en 6 årig son. Snacka om blandade åldrar och intressen, vi bestämde oss för att gå till läns museet. Det blev faktiskt en hit, alla var nog rätt nöjda när vi gick därifrån. De små hade aldrig varit där så det var extra roligt tyckte jag. När vi gick därifrån så konstaterade vi att de inte hade varit i Domkyrkan heller, så det blev en sväng dit också. Jag har alltid gillat Domkyrkan, tycker den är så vacker och rogivande. Kanske inte så rogivande med 2 små i hälarna, men fortfarande lika vacker. Jag har faktiskt tidigare varit på grupp meditation i den kyrkan och det var en otrolig upplevelse.
Efter besöken var alla fika sugna så det blev hemfärd. Lördagsgodiset inhandlades på vägen hem och sen var alla nöjda och glada...
Min kompis Tess och hennes sambo kom över på en kopp kaffe och sällskap. Det var lika trevligt som vanligt, glömde t om bort tiden så det blev en sen middag idag.

Efter middag osv har jag suttit på nätet och kollat utbildningar. Är väldigt sugen på att läsa till Socionom, men vet inte om jag skulle klara av det.
Får väl helt enkelt suga på karamellen lite och tänka igenom det ordentligt.

Ost och trevligt sällskap.

Igår började jag fm med att skjutsa dottern till hennes kompis. Kompisen var på landet så det var en liten bit. Där skulle hon stanna tills idag men senare på em ringde hon hem och frågade om hon fick stanna. Så nu kommer hon hem på söndag istället. Passade på att köpa mousserande jordgubbsdryck på musteriet jag åkte förbi.
Tog mig faktiskt en lur mitt på dagen, kände mig lite sliten. Efter matlagning åkte jag iväg och handlade inför helgen med alla barn.
På kvällen kom min mamma, hennes man och deras underbara hund Orly. Vi umgicks och åt ostbricka, jätte mumsigt och trevligt.

RSS 2.0