Ont,ont,ont.......

Har haft en riktig skit dag, har ont i mina händer så jag håller på att bli tokig. Det är inge kul alls, sur och tvär blir man. Jag har bestämt mig för att det inte ska behöva gå ut över de mina när jag har ont. Har kommit underfund med att det fungerar inte alltid. Det är såna här dagar man bara vill dra täcket över huvudet och ge upp. Den nya medicinen har tagit bort mycke av min generella värk, men har resulterat i att jag binder vätska. Jag tror att det är delvis därför jag har fått mer ont i händerna. Men käck och glad som man alltid ska vara så har vi hunnit med lite idag ialla fall. Kidsen kom vid 13-tiden, satt och pratade lite med dom och åkte för att handla mat inför denna vecka.

När vi ätit middag bestämde jag mig för att ta en promenad. Hade lyckats gå ner 2kg på 4v, innan jag började med medicinen. Men efter knappt 1v med medicinen hade jag gått upp dom, suck. Låter kanske inte som en stor grej för er men det är inte lätt att gå ner när man har ständig värk. Lätt att ta till nåt gott när man har ont så man skulle vilja klippa till nån och inte så lätt att röra tillräckligt på sig heller.

Oj oj var gnäll det blev idag, jag brukar verkligen väldigt sällan beklaga mig. Hoppas ni inte tycker att jag blev en tråkmåns nu och överger mig,hihi

Njut av livet!

Underbar kväll!

Festen igår var underbart trevlig, god mat trevliga människor och skojig underhållning. När vi kom innanför dörren inser jag att jag inte känner nån på festen, mer än värdparet förstås....Kan inte påstå att det är nåt problem för mig, älskar att träffa nya människor. Klart att folk är lite reserverade i början men det brukar släppa efter ett tag. När alkoholhalten stiger i blodet brukar dom flesta ha lite lättare att slappna av. Själv tog jag det väldigt lugnt med alkoholen, som ni vet har jag ju börjat med en ny medicin. Den ser ju till att mitt liv snurrar ändå. Har insett att jag nog kommer att få vara väldigt försiktig i framtiden med alkohol. Jag ser inte det som nåt problem, kan ha lika kul utan.
Sen bjöds det på underbart god exotisk buffe. På min tallrik såg det ut som att jag inte fått mat på flera veckor. Jag älskar verkligen exotisk frukt, kyckling, ost och kex. Det blev faktiskt ett glas rött till det för min del, kunde inte låta bli. Det gick bra, snurrade inte mer för det,hihi.
Senare blev det stackars värdparet utsatta för en frågesport. När dom svarade fel fick dom dricka Bäska droppar,eller äta en salami som enligt dom var super stark. Min vännina klarade inte av salamin så valde att dricka varje gång hon svarade fel, inte bra...Tyckte verkligen synd om dom, men han har fyllt 40 och då ska man få lida....Det var en kombinerad 40års fest och inflyttningsfest, så det var därför hon blev utsatt också.



Träffade som sagt många nya människor, hade jätte trevligt. Underbart med människor som bjuder på sig själva. Vi kom faktiskt hem ganska tidigt, sambon som hade tittat lite djupare i flaskan än jag somnade som ett litet barn.

Söndagen har vi ägnat åt att slöa och bara varit. Åt en god middag med potatisgratäng och entrecote. Nu sitter sambon och spelar Wow och jag sitter här och skriver. I morgon kommer mina älsklingar hem(barnen), dom bor varranan vecka hos sin pappa. Får se om vi kan hitta på nåt skoj den här veckan, önskar att jag hade lite mer pengar så man kunde åka iväg nånstans. Men tyvärr så blir det inte så mycke av det när man är sjukpensionär. Tänk om man kunde jobba och tjäna lite pengar så man kunde unna sig en semester med barnen för en gångs skull. Ja ja ska väl inte gnälla, får vara glad att man har 2 underbara barn som förstår situationen.

See you!

Piffning på hög nivå!!!!!

Nu piffas det,ska på inflyttnigsfest hos en av mina tjejkompisar. Hon och hennes fästman har köpt hus och flyttat ihop,mysigt. Så nu har lösnaglarna åkt på och ner i magen rinner det alkholhaltiga drycker. Måste skynda mig nu, ni vet vi tjejer och välja kläder.Blir nog brun kjol,bruna tights och en turkos tröja. Men det är inte säkert,vi har inte åkt ännu, hinner ångra mig ett par gånger....

Ha en trevlig lördagskväll.

En underbar dag!

Började dagen med ett läkarbesök, ingen fara ingen akut sjukdom...Ett avslutande besök efter en utredning för försäkringskassa. Man har konstaterat att jag inte har någon arbetsförmåga just för tillfället. Blev konstigt med den rubriken kände jag nu, men resultatet av utredningen var ingen nyhet för mig. Så det är inget att deppa ihop för, det har jag redan klarat av. Tycker att det är jätte jobbigt att jag inte kan arbeta men så är läget just nu, så det är bara acceptera fakta. Jag kommer förhoppningsvis kunna arbeta nån gång i framtiden, hoppet är det sista som överger oss. Känns som att jag har sagt det ett antal gånger på sista tiden, undrar vem jag försöker övertala. Hmmm, det är nog mig själv är jag rädd för.

Efter läkarbesöket hade jag bestämt träff med en ny bekantskap, som jag lärde känna under utredningen. Underbart att lära känna nya människor, när dom dessutom är så här trevliga. Vi tog en liten shopping runda,hon var ju tvungen att passa på när hon var i storstan. Skönt att kunna skylla på nån annan när man shoppar,hihi Var faktiskt duktig och köpte ett par ergonomiskt formade sulor. Fick skäll av läkaren förra gången vi träffades för att jag gick i för platta skor. Vilken skillnad det blev,fattar vad han menar nu.Sen blev det lunch på Ming palace, åt den underbart goda buffen. Så nu får man väl låta bli att äta på ett par dagar,hihi. Efter mat och shopping bar det av hemmåt. La mig och vilade en stund, måste nästan alltid vila nån timme mitt på dagen för att klara av hela dan.

Senare framåt kvällen var det tänkt att vi skulle spela mini golf. Har ju utmanat min kompis och hennes sambo, men tyvärr så ville inte vädergudarna att det skulle ske idag. Det fick bli en fika hemma hos dom istället. När vi kom dit hade hon gjort varm smörgåstårta, så det tog inte många timmar innan jag stoppade i mig mat igen....Sen blev det kaffe och trevligt umgänge några timmar.

Helt klart en underbar dag, med umgänge med underbara människor! Nu ska jag snart nanna kudden.

Bye bye i cybervärlden!

Tredje gången gillt,,,,,note!

Började förmiddagen med att städa, skulle få  besök av socialförvaltningen. Min son (14år) har asperger syndrom så han ska få en kontakt person. Idag var det tredje gången dom hade sagt att dom skulle komma, återigen lämnade dom återbud....Så nu börjar vi snart misströsta. Tycker mest synd om sonen som sett fram emot att få en kontakt person. Men men tillslut så ska det väl ordna sig, det är 1 år sen vi ansökte så man tycker att det borde hända nåt snart.

Fick senare på em samtal från barnens pappa, som undrade vart jag var. Just då var vi ute på Ikano (ett stort köpcenter) för att handla lite. Han hade vår dotter med sig i bilen, med en fästing i ljumsken. Tur att dom har mig som vågar ta bort dom, fattar inte hur man kan vara rädd för ett sånt litet djur....Så dom fick helt enkelt komma till parkeringen så jag kunde plocka bort den. När vi stog där på parkeringen smällde det till från en bil som körde förbi. Stackare tänkte jag, nu fick dom punktering. Dröm om min förvåning när jag gick förbi sen och såg en smälld bajspåse!!!!! Nice, fatta vad den bilen måste stinka sen....

Natti, natti på er alla blogg läsare!

Fika i tannefors slussar.

Tog sambon och hans 2 små troll med mig för en fika. Fikan blev i tannefors slussar, helt underbart. Tänk att det finns så mycket fina små platser på nära håll. Barnen blev glada över glass och en promenad vid slussarna. Det är inte alltid det behövs så mycket för att roas. Jag drack kaffe och åt en bit dajmtårta,mums!

Nu har vi ätit middag, barnen spelar lite PS3, sambon spelar WOW och jag sitter här och skriver. Lyssnar på ett ljudbok samtidigt, just nu är det Tusen strålande solar av Khaled Hosseini. Har precis börjat med den så jag vet inte om den är bra ännu. Återkommer om info ang boken senare.

Tjoho, åker gratis karusell idag!

Har ganska nyligen börjat med en ny medicin, för min värk. Jag har EDS och fibromyalgi, inte så himla roligt... Den nya medicinen hoppas jag ska ta bort lite av min värk. Man får aldrig sluta hoppas, det kan ju faktiskt fungera.

Det som är jobbigt med medicinen är att jag får åka karusell, jag är yr som om jag vore riktigt full. Den biverkningen ska försvinna efter ett tag. Det får vi verkligen hoppas, jobbigt att känna sig full hela tiden.Nu ska jag lägga mig och vila en stund, känns lite bättre när man blundar.

Jag återkommer nog ikväll, har kanske nåt att skriva om då också!

Kramis

Ger mig in på okända marker.....

Har en längre tid suttit och "smygläst" andras bloggar och blivit sugen på att skaffa en själv. Så nu är jag här, nybliven bloggare...Ska bli spännande att se om jag har nåt att tillföra i denna datavärld. Återkommer med lite mer info om mig själv och en bild, måste bara be dottern ta en som man vågar visa.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0