Sol och bad i Sandvik....

Sitter här nu nyduschad och insmord med aloe vera gel, blev lite för mycke sol på ryggen. Har haft en uderbar dag med sol och bad för dotterns del med kompisar. Själv var jag nere och doppade fötterna 1 gång på hela tiden.
Började dagen med ett återbesök på sjukhuset för sonen. Vi passade på att köpa med oss färska frallor till en andra frukost när vi kom hem. Dom hade underbara bullar också som vi inte kunde motstå. När vi hade fått i oss den andra frukosten för dagen packade vi ihop oss och åkte iväg. Dottern hade en kompis med sig och en redan där på plats, så dom har haft riktigt kul. Sonen följde nog mest med för att göra mig nöjd,hihi Sambon blev röd som en kräfta som vanligt, ni vet väl att riktiga män inte använder solskydd......Sen spelar det ingen roll hur många olika krämer man har packat ner. Till lunch hade jag gjort kebab rullar som åts med glädje, som efterrätt blev det bullarna som nästan smälte i munnen så goda var dom.



Dottern insmord i blålera.



Vi fick ialla fall sonen att ta av sig linnet, men jeansen behöll han på....


När vi kom hem blev det snabbt fram med middagen och sen en stunds vila. Ska nog återigen inta sovläge, blir en tuff helg med alla barn. I morgon em kommer sambons barn också så då blir vi 6 personer. Mysigt med alla samlade men det kan bli slitsamt ibland.

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Blixten

Ahh du e dig lik, vacker och snurrig ännu, och i dina bästa unga år. Saknar er* Kramis

2008-07-04 @ 19:10:35
Postat av: helene

Roligt att du har hittat hit. Då kan du hålla koll på vad vi gör. Hoppas verkligen att vi ses snart.Kramis

2008-07-05 @ 21:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0